***Nieuws***

4 november 2020

Helaas hebben we iets te vroeg gejuicht.

 

Na de persconferentie van gisterenavond moet het In- en Uitloophuis helaas nog wat langer gesloten blijven, volgens de richtlijnen van het RIVM en de overheid.

Voor dringende vragen kunt u bellen met 06-42931720 / 06-20022021 of mailen naar info@inenuitloophuisvlissingen.nl / inenuitloophuis@gmail.com.

 

_________________________________________________________________________________

2 november 2020

Goed nieuws!

Het sociale spreekuur van Stichting In- en Uitloophuis Vlissingen zal weer beginnen vanaf dinsdag 10 november om 10:00 uur. Hierbij werken wij voorlopig alléén op afspraak.

 

Dus maak snel een afspraak met een van onze medewerkers door een berichtje op Facebook te sturen, te bellen naar 06-42931720 of te mailen naar info@inenuitloophuisvlissingen.nl / inenuitloophuis@gmail.com.

 

_________________________________________________________________________________

14 oktober 2020

***Belangrijk***

Na de persconferentie van gisterenavond heeft Stichting In- en Uitloophuis besloten tijdelijk dicht te gaan, tot nader order. Dit geldt minimaal voor de komende twee weken.

Mocht u een afspraak hebben met een van onze medewerkers, dan komt deze te vervallen, en kunt u contact opnemen door te bellen of een Whatsapp berichtje te sturen naar 06-42931720.
Zodra Stichting In- en Uitloophuis weer open is, kan er een nieuwe afspraak gemaakt worden. Ook huisbezoeken gaan niet door en zullen opnieuw worden ingepland. Tevens zullen onze activiteiten, zoals de eet club, de komende tijd niet doorgaan.
 
Wij houden u op de hoogte van eventuele wijzigingen op onze Facebookpagina en onze website. Voor vragen kunt u bellen naar 06-42931720 of mailen naar info@inenuitloophuisvlissingen.nl of inenuitloophuis@gmail.com
 

_________________________________________________________________________________

10 augustus 2020
In verband met de extreme hitte, is het inloopspreekuur op het kantoor van Stichting In- en Uitloophuis Vlissingen aankomende week gesloten. Dinsdag 18 augustus zijn wij weer open.

 

Voor dringende vragen kunt u ons alsnog een berichtje sturen, bellen, of e-mailen.

_________________________________________________________________________________
29 mei 2020
Goed nieuws: Stichting In- en Uitloophuis opent op dinsdag 2 juni 2020 haar deuren weer!

Dit geldt alléén voor het spreekuur op dinsdag- en donderdagochtend van 10:00 - 12:00 uur, en UITSLUITEND OP AFSPRAAK! Hierbij houden wij ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM. De activiteiten (zoals de eetclub) gaan voorlopig nog niet starten. Heeft u nog hulp nodig bij het aanvragen van kwijtschelding, of kent u iemand die hier hulp bij nodig heeft? Of andere zaken zoals toeslagen, belastingaangifte, vragen omtrent uitkering, of overige vragen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak!

 

Stuur ons hier een berichtje, of een e-mail naar info@inenuitloophuisvlissingen.nl of inenuitloophuis@gmail.com. Bellen mag natuurlijk ook naar 06-20022021 of 0118-414471.

Vergeet ook niet onze Facebookpagina te bezoeken!